Reisgids Schwerin

Schwerin, stad van de zeven meren en hoofdstad van Mecklenburg-Vorpommern, oogt voornaam met z'n vele historische panden en mooie straten. Naast de weeldigere bouwwerken zijn er ook veel oude vakwerkhuizen te zien. De stad heeft een chiquere atmosfeer dan de meeste andere Noord-Duitse steden. Ontdek het zelf. Schwerin heet u welkom.

Informatie

Hotel zoeker

Bezienswaardig

Eigenlijk is de gehele altstad en een aantal oude wijken de moeite van het bekijken waard. De meest bijzondere bezienswaardigheden worden hier genoemd en mogen niet op uw lijstje ontbreken wanneer u de stad bezoekt.

Leuk om te doen

Campings in Schwerin en omgeving

Campings

Ook voor kampeerders is er voldoende aanbod wat betreft campings of camperplaatsen. Mecklenburg Vorpommern is met het vele aanwezige water een prachtige streek om te kamperen. Ook in de omgeving van Schwerin heeft u keuze uit een aantal mooie campings waar u uw tent op kunt zetten. Ook voor vouwwagens en caravans is er uiteraard plaats. Wij hebben een aantal campings voor u op een rijtje gezet. De prima campings zijn mooi gelegen en kunnen goed als uitvalsbasis dienen om te fietsen of om mooie Hanzesteden zoals Wismar en Rostock te bezoeken, en natuurlijk Schwerin de dichterbij gelegen prachtige stad. Onderstaande campings beschikken over goed sanitair en ruime standplaatsen. Test

Campings:

Camping am See Alt Schwerin
An Den Schaftannen 1
17214 Alt Schwerin

Camping Seehof
Am Zeltplatz 1
19069 Seehof

Camping Süduferperle
Forststraße 19
19065 Raben Steinfeld

Camping Retgendorf
Seestraße 7A
19067 Dobin am See

Camping Flessenow
Am Schweriner See 1A
19067 Dobin am See

Een geschikte camping vindt u makkelijk via deze site.