Reisgids Schwerin

Schwerin, stad van de zeven meren en hoofdstad van Mecklenburg-Vorpommern, oogt voornaam met z'n vele historische panden en mooie straten. Naast de weeldigere bouwwerken zijn er ook veel oude vakwerkhuizen te zien. De stad heeft een chiquere atmosfeer dan de meeste andere Noord-Duitse steden. Ontdek het zelf. Schwerin heet u welkom.

Informatie

Hotel zoeker

Bezienswaardig

Eigenlijk is de gehele altstad en een aantal oude wijken de moeite van het bekijken waard. De meest bijzondere bezienswaardigheden worden hier genoemd en mogen niet op uw lijstje ontbreken wanneer u de stad bezoekt.

Leuk om te doen

Hotel zoeken in Schwerin

Als u voor een verblijf in Schwerin kiest, heeft u een ruime keuze aan accommodaties voor de nachten. Omdat de stad geliefd is bij toeristen, is er ook een groot assortiment aan hotels beschikbaar. Doorgaans zijn de hotels van middenklasse niveau. Er zijn echter ook duurdere hotelkamers te boeken in de luxere hotels.

Hotels zoeken in Schwerin
Schwerin is door de betrekkelijke korte afstand snel te bereiken vanuit Nederland. Ideaal voor een weekendje weg of zomaar om er even tussen uit te zijn. Het schitterende merenlandschap nodigt uit tot wandelen en actief bezig zijn. Ook tal van andere activiteiten zijn in de hotels als in de omgeving te ondernemen. Op Schwerin.nl is hierover van alles te vinden.