Reisgids Schwerin

Schwerin, stad van de zeven meren en hoofdstad van Mecklenburg-Vorpommern, oogt voornaam met z'n vele historische panden en mooie straten. Naast de weeldigere bouwwerken zijn er ook veel oude vakwerkhuizen te zien. De stad heeft een chiquere atmosfeer dan de meeste andere Noord-Duitse steden. Ontdek het zelf. Schwerin heet u welkom.

Informatie

Hotel zoeker

Bezienswaardig

Eigenlijk is de gehele altstad en een aantal oude wijken de moeite van het bekijken waard. De meest bijzondere bezienswaardigheden worden hier genoemd en mogen niet op uw lijstje ontbreken wanneer u de stad bezoekt.

Leuk om te doen

Vakantiewoningen in Schwerin

Vakantiewoning

Als u voor een vakantie kiest in de omgeving van de stad Schwerin heeft u een ruime keuze aan accommodaties om in te verblijven. Omdat de regio Schwerin een gebied is dat geliefd is bij vakantiegangers, is er ook een groot assortiment aan vakantiehuisjes, appartementen, hotels, pensions, campings en dergelijke te vinden.

Er zijn verschillende websites waarop u rechtstreeks hotels, pensions en bed-and-breakfasts kunt boeken. Vakantiehuisjes en appartementen worden meestal rechtstreeks door de eigenaar verhuurd. Hieronder treft u een overzicht van vakantiewoningen aanwezig in Schwerin en nabije omgeving.

Een geschikte vakantiewoning vindt u makkelijk via deze site.

  • Vakantiehuizen in Schwerin